loading...

Mamres Coffee

قهوه نویس , قهوه دوست

بازدید : 495
يکشنبه 3 اسفند 1398 زمان : 0:53

«باریستای فلان کافه قهوه رو میسوزونه !»
این جمله هنوز هم تو روزمره‌ی کافه رو‌ها شنیده میشه . می‌خواهیم بررسی کنیم ببینیم «قهوه تو چه حالتی می‌سوزه ! »
اول در‌مقدمه بگم که سه حالت کلی در عصاره گیری قهوه داریم :
کم عصاره گیری شده (underextration)
عصاره گیری متعادل ( Balance)
بیش عصاره گیری شده (overextraxion)
اینو بگم که قهوه ممکنه طعم سوختگی بده و‌دلایلی‌ شامل «بیش عصاره گیری»بودن داشته باشه یا توی فرآیند رُست اشتباهی رخ داده باشه و یا دلایل مختلف ، ولی به اون قهوه‌ی سوخته گفته نمیشه !
پس فقط وقتی میتونیم به قهوه بگیم سوخته که با آتیش قهوه رو بسوزونیم :))
حالت‌هایی که‌ قهوه رو بد طعم میکنه و‌ قهوه رو‌از‌حالت متعادل خارج میکنه« بیش عصاره گیری شدن » و یا «کم عصاره گیری»شدن هست .
تو قهوه‌ی بیش عصاره گیری شده طعم‌قهوه بیشتر به سمت‌های طعم زمینی و کربنی میره و‌معمولا عبارت «قهوه‌ی سوخته» برای قهوه‌ی« بیش عصاره گیری شده» بکار میره که اصلا عبارت درستی نیست و عبارت‌هایی مثل بد عصاره گیری شده یا بیش عصاره گیری شده عبارت‌های درست تری هستند

Cold Brew - قهوه‌ی سرد عصاره گیری شده
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 15
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 31
  • بازدید ماه : 91
  • بازدید سال : 674
  • بازدید کلی : 3406
  • کدهای اختصاصی